В ганебний день Красной Армії росіянам нагадали про геноцид чеченців

«23 лютого 1944 року війська Красной армії розпочали на Кавказі терористичну операцію проти чеченського та інгушського народів. За наказом «отца всіх народів» Сталіна та його правої руки з кривавих справ Берії військові розпочали свою чорну справу: чинити військовий злочин проти мирного населення Кавказу. За три дні всіх чеченців та інгушів, які безпідставно і огульно були звинувачені в зраді «батьківщини», було виселено з рідної землі у важкодоступні та непридатні до життя райони «всесоюзної тюрми народів». Кого не вдалося у відведені терміни виселити – радянські головорізи знищували на місці: не жаліли ні малого ні старого, а поселення спалювали. Так сталося з п’ятьма сотнями жителів високогірного селища Хайбах. А тим, кому «пощастило» уникнути такої жахливої долі помирали в дорозі від холоду, голоду і хвороб. За час примусового переселення загинуло майже половину виселених чеченців та інгушів. А вже 18 травня того ж 1944-го така ж страшна катастрофа спіткала й кримсько-татарський народ.Такою була «братня любов» страшного брата-москаля до нещасних, які потрапили до його «обіймів».

В цей трагічний день під стіни посольства Російської Федерації, прийшли чеченці та інгуші, щоб нагадати Москві про її й досі непокарані злочини проти людяності. Їх підтримали представники Азербайджану, Туреччини та України, яка в наші дні стала жертвою агресії новітньої російської імперії. Свою підтримку висловили також представники політичних та громадських рухів: Конгресу Українських Націоналістів, Української партії та «Соловецького Братства».

DSCN9104

DSCN9101

Георгій Лукянчук

Від редакції. Якщо хтось думає, що під впливом “дружби” Кремля з Кадировим щось змінилося в поглядах російських шовіністів, то ось Вам редакційна позиція сайту, який зараз є промотором ідеї все-таки створення Новоросії, “Спутнік і поґром”:

Screenshot - 02232016 - 03:19:17 PM

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа