В Дніпропетровську відбулась нарада щодо “гумконвоїв” Ахметова

Сьогодні відбулася координаційна нарада в обласному УВС, були присутні “Дніпро-1”, “Донбас”, “Кривбас”, представники ОБСЄ, керівник обласної міліції, генерал Глуховеря В.А.Тема обговорення – це “гумконвоі” фонду Ахметова, до речі, фонд проігнорував даний захід, хоча був запрошений.

Чекали звіт по пропущеному в п’ятницю (у вигляді експерименту) вантажу, точніше 19-ти машин, фото немає, відео немає полонених не повернули (як я і говорив, Ахметову повірити, себе …).

Коли мені дали слово, сказав одне, якщо за весь час жодного разу не взяли гуманітарні вантажі від держави Україна, просто завернули з блокпостів, значить гуманітарка там не потрібна, чому такий резонанс навколо “допомоги” приватного підприємця і абсолютний інформаційний вакуум за держпрограмою? Де обмін полоненими ??? !!! Чому не оформляються належним чином документи, відсутній будь який контроль? Це не “хотілки” батальйонів, це вимоги поважати і дотримуватися законів України. До гумконвою, справжньому, правильно оформленим, контрольованому державою і міжнародними спостерігачами, питань немає, але у Ахметова такого навіть не думали робити, на істериці виконують, так не вийде.

Посол США говорив про справжню гум.допомогу, а не про постачання взагалі незрозуміло кого, чого, і куди. Америка простим мусульманам, що постраждали від терористів, допомагає, але не Аль Каїді, ми теж хочемо допомагати українцям, але не ДНР і ЛНР. ОБСЄ буде всіляко допомагати, але поки ніхто нікуди не їде.

Поки засідали, “Дніпро-1”, “Донбас”, “Січеслав” завернули чергову гуманітарку їхала в “Брусницю”

Nikolay Kolesnik
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа