В четвер литовські волонтери передають 2 реанімобілі для АТО

У четвер, 19 лютого 2015, біля Амбасади Литви на вулиці Буслівській 21 у Києві литовські бізнесмени передадуть Фонду Оборони України два реанімобілі для українських військ, які захищають Луганщину від московсько-терористичної навали.
Один з них в межах 4-ої Гуманітарної Місії Комітету «вільна Луганщина» невдовзі вирушить до медичної частини міста Щастя, яка обслуговує бійців батальйону «Айдар», батальйонів МВС «Чернігів» та «Львів», 80-ї десантно-штурмової, 17-ої танкової, 24 та 92 механізованих бригад ЗСУ й инших підрозділів, котрі ведуть бої в районі Щастя і Станиці Луганської, а другий – до 59-го Вінницького мобільного шпиталю Збройних Сил України в м. Сватове.
Прийматимуть дар литовських друзів України виконавчий Директор БО «Фонд Оборони України» Олексій Кляшторний та член Правління Фонду, перший командир другої роти батальйону «Айдар» Евген Дикий.
Заплянована участь в урочистій передачі українських митців, які беруть участь у діяльності комітету «Вільна Луганщина»: Тараса Компаніченка, Василя Лютого та инших.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа