В Буенос-Айресі відбудеться світова прем’єра програми JazzUA

jazzUA

Вже за тиждень – 16 та 17 жовтня – в аргентинській столиці для вас виступатиме надзвичайно талановитий українсько-аргентинський колектив, який представить унікальну програму українських мелодій з різних куточків нашої Батьківщини в аранжуванні для скрипки та джазового тріо.
Соліст – Ілля Бондаренко, молодий скрипаль-віртуоз з колективу Two Violins, який професійно виконує музику в абсолютно різних стилях: від автентичного бароко й класики – до джазу, танго й сучасної музики. Соліст проектів у Білому Домі (Вашингтон), Карнегі Холі (Нью-Йорк), Акасака Хол (Токіо), Musicverein (Відень), Благодійний Бал Принца Гаррі (Лондон), ООН (Нью-Йорк). Співпрацював з такими музикантами, як володар Греммі Крістіан Хоус (скрипка, США), Аарон Голдберг (фортепіано, США), Аска Канеко (скрипка, Японія), Іврі Гітліс (скрипка, Ізраїль-Франція), Ральф Руссо Мойленброкс (вілла да гамба, Нідерланди) та ін.
Джазове тріо:
Наталія Лебедєва – краща і найавторитетніша джазова піаністка України, композитор і аранжувальниця. Бенд-лідер і учасник європейських джазових фестивалів та воркшопів. Саме Наталія Лебедєва створила для концертів у Аргентині програму аранжувань української музики в джазі “Jazz UA”.
Оскар Гіунта – один із найвідоміших і найяскравіших барабанщиків Аргентини, який широко гастролює в США і Європі. Походить з відомої сім’ї музикантів і художників. Його джазовий дебют відбувся свого часу саме в Буенос-Айресі під час виступів з Пакіто де Рівера.
Флавіо Ромеро – контрабасист, бенд-лідер, гру якого порівнюють з Дейвом Холландом і Роном Картером.
Музичний директор – Андрій Малахов.

¡Les invitamos cordialmente al estreno mundial del programa “Jazz UA”, que se celebrará en Buenos Aires!

Embajada de Ucrania en la Argentina

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа