В Антикорупційному Бюро склали присягу перші працівники Управління спецоперацій

7 серпня 2015 року перші працівники Управління спеціальних операцій склали присягу осіб начальницького складу перед директором Національного антикорупційного бюро України Артемом Ситником.

DSC_1321

Заступник директора НАБУ Анатолій Новак та обрані за результатами відкритого конкурсу Олег Клекота і Віталій Івченко заприсяглися, усвідомлюючи свою високу відповідальність, завжди залишатися відданим Українському народові, неухильно додержуватися Конституції та законів України, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, бути чесним, сумлінним і дисциплінованим, зберігати державну та іншу охоронювану законом таємницю.

Приймаючи присягу, А.Ситник заявив: «Коли ці хлопці будуть вести по коридорам корупціонера, кожен має знати, що доклав до цього свої зусилля. Я хочу, щоб кожен співробітник Бюро розумів, що має відношення до правоохоронної роботи. Усі ми працюємо задля єдиного результату».

Директор НАБУ також підкреслив, що ці люди – це перші три особи, які стануть опорою Бюро в майбутньому.

«Сьогоднішня подія – це наш посил суспільству про те, що до жовтня ми налаштовані створити дуже серйозну силову групу», – наголосив А.Ситник.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа