В 93-й ОМБР загинув офіцер – випускник Академії Сухопутних Військ

13690797_501445416718920_3158581727290409332_n

Вчора при патрулюванні місцевості зі сторони нейтральної території група військовослужбовців 93-ї ОМБр була обстріляна ворожими силами противника, після чого зав’язався бій, внаслідок якого було поранено 3-х бійців. На евакуацію постраждалих була відправлена БМП яка підірвалася на замаскованій противником протитанковій міні. Внаслідок організованої незаконними збройними формуваннями провокації при близькому вогневому контакті загинув один з найбільш перспективних і талановитих офіцерів бригади – командир 9-ї механізованої роти старший лейтенант Володимир Цірик, добре відомий за позивним «Оса». Поранення отримав командир 7-ї механізованої роти старший лейтенант Олександр Сак, позивний «Стафф», а також ще два бійці. В БМП-2, що йшла на допомогу для евакуації поранених, загинув механік-водій і ще один боєць був поранений.
Володимир Цірик, як і Олександр Сак, минулого року закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Достроковий випуск… Вони знали, що їх чекає війна. Вони товаришували, і служити теж довелося разом, пліч-о-пліч. 10 місяців оборони селища Піски – найгарячішого місця в АТО на той час. «Оса» в ході боїв отримав кульове поранення, проте відразу повернувся до строю. У «Стаффа» – два поранення, Орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеню.
Командування 93-ї ОМБр та весь особовий склад бригади висловлює глибоке співчуття родичам загиблих за свободу, державний суверенітет та територіальну цілісність України. Пам’ять про їх подвиги назавжди залишеться в наших серцях.

Вічна слава Героям!

Джерело: 93-тя ОМБр

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа