Університет Вільних Народів (УВН) відкриває ІІІ набір слухачів

Університет вільних народів – це освітній проект, який реалізується в межах програмної діяльності Антиімперського блоку народів. УВН спрямований на підвищення обізнаності та набуття компетенцій представниками національно- визвольних рухів поневолених Росією народів в питаннях державного будівництва, міжнародного та конституційного права, економіки, інформаційних технологій та соціальної інженерії. Викладачами УВН є лектори провідних українських університетів та практики, що є кращими фахівцями у вказаних сферах.

Тож якщо ви є активістом національно-визвольних руху поневолених народів і хочете отримати спеціальні знання, вміння та навички у різних сферах державотворення – у вас є унікальна можливість пройти безкоштовний курс навчання в УВН, отримати українські та міжнародні кейси для діяльності.

В рамках реалізації освітнього проекту вже було здійснено два випуски слухачів Університету, які представляли національно-визвольні рухи Башкортостану, Бурятії, Дагестану, Інгушетії, Карелії, Ойрат-Калмикії, Саха-Якутії, Татарстану, Чечні, Чувашії та ін. А наступним студентом УВН можете стати саме ви!

Для цього вам необхідно надіслати заявку на електронну пошту: [email protected] до 6 жовтня 2024 року. Вам у відповідь надійде анкета слухача УВН, яку потрібно заповнити до 15 жовтня 2024 року.

Джерело: АБН

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа