Укрзалізниця запустила круїзний потяг для сепаратистів

Донецький сайт “ОстроВ” повідомляє, що пасажирський потяг сполученням Донецьк – Севастополь потрапив під артиллеристский обстріл при подачі на станцію Донецьк в неділю. Про це “Острову” повідомило джерело на Донецькій залізниці.

За словами джерела, при подачі поїзда на посадку на станцію “Донецьк” в районі Путилівського моста в результаті бойових дій осколками снарядів були розбиті 6 вікон останнього пасажирського вагона і частково пошкоджений кузов вагона. Постраждалих немає.

В понеділок з боку вулиці Артемівської снаряд  потрапив у район транзитного залу вокзалу “Донецьк”. В результаті попадання була пошкоджена плитка на будівлі і вибито кілька вікон.

Зазначимо, ніякого пошкодження вагонів (майна держаівної компанії) не відбулося б, якби Укрзалізниця не відновила би рейс Донецьк – Севастополь. На здоровий глузд, чи повинна державна компанія обслуговувати окупантів і терористів, які захопили і одне місто, і друге? Полегшувати окупантам транспортування бойовиків з Донецька в Крим на відпочинок і назад?

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа