Укрпошта: Що буде далі з маркою про російський корабель

276171669_10159939448883007_2060262824968474591_n

Ранок Україно! Важливий пост про марку «Корабель»
Ще ніколи кожен член команди Укрпошта (ну і звісно я) не отримували стільки замовлень придбати марку зі всього світу. Я пишаюсь, що вона стала символом країни, символом супротиву ворогу, а до символів треба ставитись обережно. Станом на сьогодні продано практично 50% від тиражу в 1 мільйон марок. Тому хочу одразу відповісти на всі питання:
1) Номінал марки – 23 гривні по Україні та 45 гривень за кордон залишається незмінним. Так, я знаю, що маю можливість продавати дорожче, але я вважаю це символом країни, а не приводом заробити надприбутки. Я знаю, що продають і по 3500+ гривень, але це питання до тих, хто так робить. Якщо це якось допомагає малому та середньому бізнесу – ну добре
marka
😊 І так, я знаю, що хтось каже, що частина коштів піде на ЗСУ, але якось перевірити це (як доречи з марками NFT) неможливо. Ми працюємо над наступними випусками, де буде благодійна марка і частина доходу прозоро піде на відповідні цілі, але не з цією маркою. Одразу зауважу – будь-які благодійні або інші ініціативи з цією маркою, продаж товарів з нею, які не анонсовані на наших офіційних каналах, не підтримуються Укрпоштою і ніяк з нами не пов’язані (аукціон на Прозорро погоджен з нами).
2) Скоро будемо продавати майки та світшоти (офіційно, сплачуючи за права художнику) і там частина коштів з кожного продажу буде направлятись ЗСУ. Почекайте буквально пару днів, поки ми закінчимо підготовку з українськими виробниками і зможете придбати у відділеннях та онлайн.
3) Ні – ми не будемо додруковувати тираж. Він залишиться 1 мільйон марок. Тож кожна марка буде історичною 😊
4) Щоб вистачило максимальної кількості людей і щоб зменшити спекуляції я прийняв наступні рішення:
a. Відсьогодні, продаж марок у відділеннях здійснюється не більше ніж 5 листів (в 1 листі 6 марок) в одні руки будь якого номіналу.
b. Ми скасовуємо всі замовлення в інтернет магазині, де найбільше було на 38000 марок. Всі, хто замовив отримають повідомлення і зможуть заказати знову, але не більше ніж 3 листа на 1 замовлення. Багато замовлень з однієї адреси будуть блокуватись. Для цього ми запустимо новий, зручний інтернет магазин цього тижня (оголосимо окремо). Тож не спішить покупати десь по 3000+ 😊
5) Сьогодні марка буде продаватись у всіх обласних центрах України (крім Херсону, Криму, та Луганської області – для яких ми доречи залишили резерв) поки є запас. В Києві продаж почнеться на Хрещатик, 22 у 11:30 у магазині та у великому залі, щоб швидше опрацьовувати всі замовлення.
6) Всі замовлення більше 5 листів (для офіційних делегацій, фондів і т.п.) буду розглядати особисто, та безумовно там де це необхідно будемо надавати марки для цих заходів і багато вже в роботі. Не треба турбувати міністра 😊Варіант – волонтери будуть продавати їх в інших країнах не проходить. Подякувати волонтерам в інших країнах – проходить.
7) Готуємо вже нові випуски та нові ідеї, які ми безумовно обговоримо з Вами. Бо ми демократична країна, а марки є її символом тепер у всьому світі. В нас реально є круті ідеї тож ця марка точно не остання і ми розуміємо планку на яку ми підняли рівень 😊
Я ще раз щиро всім дякую за Ваше терпіння, розуміння та увагу! Я вдячний нашій команді, яка знаходить рішення з будь якої ситуації.
Тому все буде Україна! Слава ЗСУ і Слава Україні!
P.S. Як завжди всі новини «що, де, коли» тут https://t.me/igorsmelyansky

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа