Укроборонпром замінює російські комплектуючі на британські

uk-uaДелегація Державного концерну “Укроборонпром”, на чолі з Генеральним директором  обговорила з Міністерством оборони Великої Британії проекти модернізації  української техніки та програму імпортозаміщення. Зустріч відбулась в Лондоні, 26 квітня.

“Ми представили колегам з Великої Британії наші новітні розробки та обговорили можливості оснащення нашої зброї передовою технікою їхніх виробників. Маючи вдалий досвід співпраці ми домовились поглиблювати кооперацію між виробниками наших країн.”, – заявив Генеральний директор Концерну Роман Романов.

Особливу увагу сторони приділили співпраці в авіабудівній галузі, адже саме у цій сфері нині найінтенсивніше співробітництво між Україною та Великою Британією – новітній  літак Ан-132, що виготовлений ДП “Антонов” в кооперації з західними партнерами, створювався за участю й британських компаній.

Нагадаємо, що 20 січня в Києві відбулась зустріч керівництва ДК “Укроборонпром” з міністром оборони Великої Британії Майклом Фаллоном. Саме тоді, після презентації нового Ан-132, відбулись перші домовленості  про поглиблення співпраці та залучення британських виробників до програми імпортозаміщення “Укроборонпрому”

Джерело: ukroboronprom

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа