Українці всього світу не дадуть спокою Кремлю як інформаційно, так і громадсько, допоки російські війська не покинуть територію України!

27

Активісти української та грузинської громад окрім вчорашнього мітингу, сьогодні провели ще дві акції: поруч МЗС Португалії і навпроти резиденції Президента Португалії де з офіційним візитом перебував міністр МЗС Московії Лавров. Українці достойно “зустріли” Лаврова із плакатами щодо політики московії відносно своєї “мирної”діяльності.

33

32

34

Зранку так злякалися протесту декількох «агресивних» українців, що закрили головну браму, а Лаврова завезли до Міністерства закордонних справ Португалії через «задню браму». Та все ж таки біля резиденції Президента Португалії йому довелося проїхати поряд нас, тож українці показали Лаврову свою позицію так виразно, щоб побачив і передав своєму начальству. Українці всього світу не дадуть спокою як інформаційно, так і громадсько, допоки російські війська не покинуть територію України!

35

36

Основний месенж акції: «Де з`являється Лавров – там починається війна!»
Таким чином попередити португальців щодо справжніх намірів агресивної політики Московії, в апетитах якої, не лише сусідні країни, але й «Русскиймир» від Атлантики до Владивостока.

29

30

Місію виконано!

Слава Україні!

Direcçaõ da Associação dos Ucranianos em Portugal

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа