Українці Росії можуть отримати українські періодичні видання через громадську організацію «Українці Москви»

16 травня 2014 р.

Членам українських громад

Москви та Підмосков’я,

членам українських громад Росії,

шанувальникам українського

друкованого слова

Шановні друзі!

Розпочато передплату на періодичні видання України на друге півріччя 2014 року (організується реґіональною громадською організацією «Українці Москви»). Надсилаємо список деяких популярних видань із зазначенням кінцевої вартості для передплатника у російських рублях при отриманні в пункті видачі (Бібліотека української літератури у Москві, скачайте та прочитайте) і поштою (вартість передплати не змінилась в порівнянні з першим півріччям 2014 р.).

Загалом каталог періодичних видань України нараховує понад 3 тисяч видань (доступний в Інтернеті за адресою:http://www.presa.ua/katalog). Інформацію про вартість передплати в рублях на видання, які відсутні у списку, а також відомості про періодичність виходу, тематику та інше можна отримати за додатковим запитом.

Передплачені видання можна буде забирати у пункті видачі видань або надсилатимуться поштою на вказану передплатниками адресу безпосередньо з Києва Державним підприємством по розповсюдженню періодичних видань «Преса».

Всі, хто бажає оформити передплату на українські видання, повинні зв’язатися з нами (електронною поштою avisen40@gmail.com, моб. +79067001949,т/ф+74997678643та передати замовлення (список видань).

Просимо широко інформувати всіх зацікавлених про можливість передплати українських періодичних видань.

З повагою

Співголова РГОУМ

В.Скопенко

 періодикадляпередплатників2014_2

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа