Українці Естонії передали чергову гуманітарку для внутрішньо переміщених українців

Талліннський Центр Української культури (ЦУК) з великою приємністю повідомляє, що в Україну відправлена восьма фура гуманітарної допомоги. Це теплий одяг, взуття, ковдри; загальна вартість вантажу приблизно 35 тисяч євро. Допомога буде розподілятися серед біженців та інших потребуючих у Дніпропетровській та Донецькій областях – це міста Бердянськ, Волноваха, Красноармійськ, Добропілля та села, розташовані безпосередньо в зоні АТО.
ЦУК висловлює вдячність людям та організаціям Естонії, причетних до цієї гуманітарної акції. Це, зокрема, Ігор Бутов із Тюрі, члени добровольчого об’єднання Кайцелійт (Сили самооборони) під організаційним керуванням пана Еркі Вайкра, вчителі та учні шкіл Rocса Al Mare та Ниммеської приватної школи, Конгрес українців в Естонії, Міністерство закордонних справ Естонії. Естонське МЗС оплатило транспортні витрати.
Гуманітарну допомогу благословив священик Української греко-католицької церкви в Естонії отець Олег Поп’юк. Свою подяку всім причетним до гуманітарної акції передає посол України в Естонії Віктор Крижанівський.
Керівник Центру Української Культури Богдан Лютюк

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа