Українці Aвстралії обурені хвилею терору в Україні

Cоюз Українських Організацій Aвстралії (CУОA) та українці в Aвстралії глибоко обурені хвилею терору, яка заливає кров’ю мирних протестувальників надію на українське європейське майбутнє.

Наша спільна Батьківщина сьогодні стоїть на зламі історичних епох, і від нашої сьогоднішньої спільної дії залежить, якою буде її перспектива.

Цинічні криваві показові розправи над активістами протестів, журналістами, громадськими діячами, зокрема Тетяною Чорновіл і Дмитром Пилипцем, переконливо доводять, що антинародний режим остаточно перейшов межу людськості і законності.

Достовірна інформація говорить про те, що –

По регіонах України почалася кампанія фізичного терору проти активістів євромайданів. Влада використовує бандитів. Палять машини, бють людей, застословують холодну зброю. Ведеться тотальне стеження і прослухування. Отимано  інформацію про можливі напади на офіси.

Політичне керівництво порадило потурбуватися про заходи що до особистої безпеки.”

Закликаємо всіх українців до масових протестів. Закликаємо місцеві громади далі координувати та організувати акції підтримки Євромайдану .

Закликаємо світову спільноту звернути увагу на порушення прав людини в Україні. Українці, які живуть за межами України, вимагають від своїх урядів санкцій до політиків, які причетні до кровопролиття і репресій проти мирних протестувальників.

Управа CУОA звертається до уряду Aвстралії гостро засудити ці події та впровадити  санкції проти політиків, індивідуалів та організацій, які повязані з акціями побиття та тероризування мирних аквтивістів і журналістів

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа