Український Конґрес Росії звертається про підтримку його сайту

В українські організації Росії

До українців Росії

До громадян Росії, яким не байдужа Україна

Дорогі друзі!

Веб-портал “Українці Росії” – україномовне видання вРосії – виходить у світ з травня 2009-го року. Його засновники – українські організації Росії, що працюють в непростих умовах, відстоюючи національну ідентичність українців, сприяючи збереженню рідної мови, культури, традицій серед кількамільйонної української діаспори Росії., намагаючись протистояти руйнівній політиці розбрату між близькими російським та українським народами.

Сьогодні сайт вичерпав свої технічні можливості і заблокований: до 25 червня ц.р. необхідно придбати нову програму управління ресурсом, оплатити домен і хостинг – після чого портал відновить свою роботу.

На черговому засіданні Правління Українського Конгресу Росії 5 червня ц.р. було прийнято рішення звернутись до українських організацій, що входять до УКР, а також всіх, кому небайдужа доля єдиного загальноросійського україномовного видання з проханням перерахувати по 1 тис. руб. для фінансової підтримки сайту. Ми не маємо права втратити наше єдине колективне інтернет-видання! Фізичні особи можуть перерахувати невелику прийнятну для них суму.

Рахунок для внесків у рублях на Яндекс.Деньги 410011505957775, у гривнях, відповідно до еквіваленту (для тих, хто тимчасово перебуває в Україні) 5211537331856448 в ПриватБанку. Перерахувати кошти можна готівкою через платіжні термінали, банки, а також через інтернет за допомогою кредитних карт чи в будь-який інший спосіб. Найбільш прийнятний варіант – термінали мережі магазинів “Связной, де відсутній комісійний збір. Після перерахування коштів просимо повідомити про здійснену операцію ел. поштою: pressour@yandex.ru.

Будемо вдячні вам за розуміння й допомогу!

Зі щирою повагою,

Правління Українського Конгресу Росії (УКР),

Об’єднана прес-служба українських організацій Росії

Редакція веб-порталу “Українці Росії”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа