Українські депутати зустрілися із заступником Генсека НАТО

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook народний депутат  Ірина Фріз.

«Сьогодні вранці, спільно з Іванною Климпуш-Цинцадзе та Андрієм Тетеруком, були запрошені на зустріч з заступником Генерального Секретаря НАТО Александером Вершбоу. В ході зустрічі обговорили поточну політичну ситуацію в Україні, формування Уряду та коаліції в контексті євроатлантичної інтеграції та майбутнього саміту НАТО у Варшаві», – сказала Фріз.

Вона зазначила, що пан Вершбоу зауважив, що Київ має продемонструвати результати реформ та боротьби з корупцією для отримання позитивних сигналів на варшавському саміті.

«Під час дискусії було піднято питання щодо ситуації на Сході України та політики Росії на тимчасово окупованих територіях в сфері пропаганди та порушення норм міжнародного права. Окрему увагу приділили забороні Меджлісу кримськотатарського народу на території окупованого півострову та діям РФ, які спрямовані на порушення прав і свобод громадян», – зазначила депутат.

Вона також додала, що проінформувала пана Вершбоу щодо створення Міжнародної експертної групи при парламенті, а також міжфракційного об’єднання «Україні – євроатлантичний простір!» та планів щодо нашого співробітництва із Представництвом НАТО в Україні.

12987064_803713933095894_3406022278630786160_n

Вершбоу – зліва в центрі делегації. Справа – українське РНБО

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа