Українська Гельсінкська спілка вирішила захистити громадян з Криму в стосунках з Україною

3 березня 2016 року у Міністерстві юстиції України, за адресою: пров. Рильського, 10, на відкритому засіданні Координаційної Ради з питань забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополя, відбудеться презентація законопроекту Української Гельсінкської спілки з прав людини «Про внесення змін до деяких законів України щодо усунення дискримінаційних положень та врегулювання прогалин у правовідносинах з державою громадян, що проживають на тимчасово окупованій території України або переселились з неї»

Законопроект покликаний врегулювати правовідносини з окупованими територіями, спрямований на забезпечення прав людини і на подолання дискримінації громадян України, що проживають на тимчасово окупованій території України АР Крим та м. Севастополя, а також внутрішньо переміщених осіб, що переселилися з неї.

У заході візьмуть участь представники Міністерства юстиції України, компетентних державних органів, народні депутати, представники Меджлісу кримськотатарського народу, представники громадських організацій.

Програма:

09.30-10.00 – Ранкова кава, реєстрація учасників

10.00-12.00 – Відкрите засідання Координаційної ради з питань забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополя, презентація законопроекту УГСПЛ

12:00 – Прес-брифінг за участі:

  • Рефата Чубарова, Голови Меджлісу кримськотатарського народу, народного депутата України,
  • Сергія Петухова, заступника Міністра юстиції України,
  • Георгія Логвинського, народного депутата України, адвоката,
  • Дар’ї Свиридової, експерта Української Гельсінкської спілки з прав людини,співавтора законопроекту,
  • Бориса Захарова, керівника Адвокаційного центру Української Гельсінкської спілки з прав людини.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа