Український виробник кормів для тварин подарував Національній гвардії чотирилапих бійців

Вчора, 26 березня,  в День Національної Гвардії України, «Кормотех» – українська компанія №1 в сфері харчування тварин, подарувала військовим чотирьох породистих вівчарок для служби в зоні АТО.

Передували цій радісній події сумні: бойові собаки, що служили в зоні АТО загинули під час запеклого бою. Нацгвардійці звернулись до представників «Кормотех» про допомогу з придбанням цуценят.

Урочистості проводились в Одесі, адже «чотирилапе поповнення» отримали бійці Південного територіального управління Національної Гвардії України. Нові бійці, придбані компанією «Кормотех» – це 8-місячні цуценята. Наних очікує піврічний курс тренувань та навчання перед початком справжньої служби на варті безпеки Батьківщини.

Зустрічали нацгвардійці пухнастих новобранців вишикувавшись на плацу, а приймав чотирилапих особисто Начальник управління Південного територіального об’єднання Національної гвардії України генерал-майор Володимир Кондратюк.

unnamed

Передавали цуценят регіональні представники компанії «Кормотех» В’ячеслав Григоровський та супервайзер Костянтин Мазур. Вони нагадали, що зараз компанія реалізовує масштабну всеукраїнську ініціативу «Не залишай нас в АТО», в ході якої надсилає корм тваринам в зону конфлікту. В межах програми чотирилапим було виділено майже 50 кілограм раціонів від «Клуб 4 Лапи», що забезпечить місячний запас для новоприбулих службових цуценят.

Ростислав Вовк, директор компанії «Кормотех» стверджує: «Цей вчинок – це не лише внесок в безпеку нашої країни, але й привід для гордості  працівників моєї компанії.  А ще – приклад неймовірної консолідації, адже з моменту, коли у зоні АТО загинули військові собаки, до моменту офіційної передачі нових цуценят минуло кілька тижнів, протягом яких десятки людей плідно співпрацювали. Я вдячний своїм працівникам, які оперативно відреагували на запит про допомогу, партнерам – розпліднику і дресирувальному центру «Веска», за те, що виплекали та надали породистих цуциків та усім, хто долучився.»

Із тим, що таке поповнення є дуже вчасним погоджуються і самі військові. Вони зауважують, що хороший собака в армії – на вагу золота, адже знайти породисту і здібну тварину коштує чималих грошей. Відразу після урочистої частини бійці Нацгвардії мали змогу познайомитись з чотирилапим поповненням поближче. Вони щиро зраділи такому подарунку та відразу ж почали вводити чотирипалих у курс військової справи, познайомивши їх із бойовою технікою та плацом.

unnamed(1)

Довідка:

«Кормотех» – компанія №1 в Україні у сфері харчування тварин. Вона заснована 2003 року. «Кормотех» – це два високотехнологічні заводи, що виготовляють сухі та вологі корми для котів та собак, рівних яким немає в Україні. Виробничі потужності компанії становлять 20 тонн готової продукції на день (вологі корми) та 80 тонн на день (сухі корми). Компанія може виготовляти 8 тис. тонн вологих та 30 тис. тонн сухих кормів в рік. З листопада 2014 року компанія проводить масштабну соціальну ініціативу «Не залишай нас в АТО», в ході якої було відправлено понад 16 тонн кормів для тварин у зоні конфлікту.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа