Українських емігрантів кличуть на вибори в США

Ukrainian American VotersНових громадян США українського походження закликають реєструватися виборцями, щоб згуртувати американських українців та надати українській громаді слово в державних установах. Реєстрація виборців відбуватиметься на українському фестивалі у Чикаго. Про це Медіа-порталу VIDIA повідомили ініціатори Ukrainian American Voters.

У Чикаго та передмістях живе, за різними підрахунками, від 30 000 до 100 000 потенційних виборців українського походження. На сьогодні, не існує можливості достеменно визначити точну кількість виборців з українським походженням.

“З метою надання українській громаді слова у державних установах штату Іллінойс, триває процес ширшого залучення американців українського походження, не залежно від політичних вподобань, до виборчого процесу в США.”- йдеться у повідомленні.

Усіх українців-громадян Америки закликають реєструватися виборцями. “Якщо ви громадянин/громадянка США і ще не голосували – зареєструйтеся вборцями! Можливо, саме ваш голос дасть українській громаді слово у місцевому уряді!”- йдеться у зверненні.

Реєстрація виборців відбудеться на фестивалі Uketoberfest (Чикаго) 17 та 18 серпня.

Джерело: http://vidia.org/2013/14832

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа