Українські організації Росії можуть взяти участь в спостереженні за виборами 25 травня

Членам українських громадських

організацій Російської Федерації

і всім небайдужим громадянам Росії

Шановні друзі!

Україна знаходиться на історичному революційному зламі. Стає все більш очевидним, що здійсниться віковічна мрія українців, і Україна повернеться до європейської сім’ї. Революція триває, і попереду ще довга терниста дорога.

Українська спільнота світу підтримує громадянське суспільство України в його прагненні зробити Україну демократичною, правовою, українською державою, яка забезпечить усім людям одинакові права, одинакові можливості, достойні життєві стандарти.

Джерелом влади є український народ, і тільки він повинен вирішувати всі питання державного устрою і державного управліня. Задля цього відповідно до Конституції і цивілізованих міжнародних принципів Верховна Рада України прийняла рішення провести 25 травня 2014 р. вибори Президента України.

Світовий Конгрес Українців направляє спостерігачів, щоб зробити все можливе для проведення власне виборів і для того, щоб вибори були чесними, справедливими.

Комітет українських організацій Росії «За чесні справедливі вибори в Україні», направляє на вибори 25 травня місію спостерігачів.

Сьогодні більше двадцяти представників від українських організацій Росії з різних регіонів (Москва, Владивосток, Сургут, Омськ, Саратов, Санкт-Петербург, Ярославль, Петрозаводськ, Ростов-нД, Барнаул) зголосилися взяти участь у місії спостереження за виборами. Географія спостереження охоплює різні регіони України (Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків, Ніжин, Чернігів, Суми, Черкаси, Житомир, Полтава та інші).

Друзі, зголошуйтесь спостерігачами на вибори. Лишилося кілька днів, щоб встигнути подати документи для акредитації спостерігачем.

Як і в минулі роки, спостерігачі працюватимуть у складі групи офіційних спостерігачів Світового Конгресу Українців.

Комітет не покриває витрати на поїздку.

Всім, хто зголоситься, буде надіслана анкета за зразком, затвердженим ЦВК України. За результатами розгляду анкети Центральною виборчою комісією спостерігачам буде видано посвідчення офіційного спостерігача.

Контакти:

1. avisen40@gmail.com, т. +7 9067001949

Координатор комітету

“За чесні справедливі вибори в Україні” В. Семененко

02 травня 2014 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа