Українські диверсанти знищують російських спецпризначенців у Краснодоні

Про розмах і масшаби партизанського руху на Луганщині свідчить той факт, що Росія, не розраховуючи на т.зв.”контррозвідку ЛНР”, змушена була перекинути в Краснодон спецпідрозділ, з 18 чоловік, спеціалізацією якого є антидиверсійна та антипартизанська діяльність. Не встиг цей підрозділ розквартируватися в будівлі ДПІ м.Краснодон, як розчулений його присутністю на українській землі, невідомий партизанський снайпер передав їм свій палкий привіт. Привіт виявився настільки палким , що в голові російського спецпризначенця з”явилося на одну зайву дірку.
Офіцер ГРУ з позивним ” Николай”, який відповідає за прохід колон з важкою технікою та живою силою з території сусідньої держави, міттєво оцінив українську гостинність і вирішив, що краще йому пересісти з Тойоти Ленд Крузер , віджатої у колишнього начальника 36 колонії в Суходольську Володимира Рудяка, на менш комфортний “Тигр”.
Коля, нє бзди.
“Родина слышит,
Родина знает,
Где в облаках ее сын пролетает.”
До речі, українські військові не мають жодного відношення до ліквідації польового командира бойовиків О.Стефановського, на псевдо ” Мангуст”. Але, про це пізніше.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа