Українська розвідка успішно діє в таборах біженців на Ростовщині

З цього приводу  в Ростові-на-Дону відбулася нарада за участю представників Москви.  “Через нахабну поведінку деяких біженців з суміжної держави, у місцевих жителів проявляється негативна реакція, люди незадоволені подібною поведінкою біженців …  У ряді пунктів тимчасового розміщення українських біженців в Ростовській області помічені провокатори, налаштовують громадян України проти адміністрацій та місцевої влади”. Про це 30 липня на нараді за участю депутатів Держдуми РФ в Ростові-на-Дону заявив заступник губернатора Ростовської області Сергій Бондарєв.

За його словами, доведено, що одна з «професійних провокаторів» працювала в таборі «Дмітріадовскій» в Некліновському районі Ростовської області (цей табір першим в регіоні став приймати лугандонських біженців на початку червня, – прим. Ред.). Зараз в «Дмітріадовскому» розміщено більше 700 чоловік. Абсолютно доведено, що ця жінка була активною учасницею Майдану. За «роботу» в Ростовській області вона отримувала винагороду. Її метою було провокувати людей на вираження невдоволення. Зокрема, вона переконувала людей у ​​тому, що керівництво ПВР «краде гуманітарну допомогу». Її діяльність була виявлена ​​і припинена », – розповів Бондарєв. Замгубернатора також додав, що процес прийому та розподілу гуманітарної допомоги в таборах біженців «відбувається максимально прозоро».

30 липня в Ростовську область прибула група депутатів Держдуми РФ. В її складі голова комітету з конституційного законодавства і державного будівництва Володимир Плігін, депутати Андрій Ісаєв та Олександр Сидякін. Планується, що  депутати відвідають пункти тимчасового розміщення біженців в Некліновському і Матвєєво-Курганському районах області. За підсумками своєї роботи в регіоні вони проінформують про ситуацію з біженцями уряд РФ.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа