Україна замінює посла в Сербії

272899722_1264704480677137_5795217617722058465_n

Посол України в Сербії Олександр Александрович завершує свою місію в цій країні.
Перед поверненням до Києва дипломат провів зустріч із президентом Сербії Александаром Вучичем.
Сербський лідер подякував українському послу за участь у покращенні відносин між двома країнами, повідомляє прес-служба президента Сербії.
Також Вучич зазначив, що Сербія та Україна мають можливості для розвитку співпраці в різних сферах, що становлять взаємний інтерес, і наголосив на необхідності продовження роботи над зміцненням економічних відносин, враховуючи невикористаний потенціал.
В повідомленні сербської сторони зазначається, що співрозмовники зійшлися на думці про існування багатьох сфер, у яких Сербія та Україна могли б покращити співпрацю. У зв’язку з цим було наголошено на важливості найскорішого завершення роботи над укладенням Угоди про вільну торгівлю між двома країнами.
Посол Александрович зазначив, що Сербія та Україна є дружніми країнами, співпраця яких ґрунтується на взаємній повазі, і додав, що його перебування та робота в Сербії були особливим задоволенням.
❗Нагадаємо, що Сербія не підтримала санкції проти Росії та постійно голосує проти резолюцій Генеральної асамблеї ООН, що засуджують російську окупацію Криму.

Балканський оглядач

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа