“Україна єдина” на Форумі Видавців

12 вересня о 10.00 на пл. Ринок (навпроти чорної кам’яниці) відбудеться флешмоб “Україна єдина” за участю переможців всеукраїнського конкурсу “Книгоманія”, які приїхали до Львова з різних областей.

9 вересня в Науковій бібліотеці ЛНУ ім. І. Франка відбулося урочисте нагородження переможців, у програмі їхнього перебування у Львові також зустрічі з авторами, квест, екскурсії, а також майстер-клас від студії танцю “Сіріус”, результат якого вони представлять під час флешмобу.

Нагадаємо, всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» є відкритим і проводиться як творче змагання дітей в усіх адміністративно-територіальних одиницях України, де є загальноосвітні навчальні заклади ІІ ступеня та/або бібліотеки.

Всеукраїнський конкурс дитячого читання проводиться з 2002 року. Участь можуть брати усі охочі учні конкурс дитячого читання «Книгоманія-2014» є відкритим і проводиться як творче змагання дітей в адміністративно-територіальних одиницях України, де є загальноосвітні навчальні заклади ІІ ступеня та/або бібліотеки.

Головною метою конкурсу є заохочення дітей до систематичного читання художньої літератури, а також підвищення соціального значення бібліотек.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа