Україна пообіцяла Парламентському комітету асоціації Україна-ЄС замінити двох шокінських членів комісії відбору прокурорів

Про це народний депутат з фракції  Партії «Блок Петра Порошенка» Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила під час засідання Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС.

За словами депутата, Україна  та Європейський союз досягли попередньої згоди щодо заміни делегованих від ГПУ кандидатів в комісію по відбору кандидатів на посаду Антикорупційного прокурора.

«Як ви знаєте, є комісія, яка проводить відбір кандидатів на посаду прокурора. В Україні відбувається дуже жорстка дискусія щодо чотирьох членів цієї комісії – тих, які були призначені Генпрокурором», – розповіла Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Наскільки мені відомо, було досягнуто компромісу. Він полягає в тому, що двоє прокурорів делегованих у комісію Генпрокурором, будуть замінені. І якщо ми цю домовленість зафіксуємо та втілимо, у нас є добрі шанси щодо того, що до кінця місяця запрацює незалежна антикорупційна прокуратура», – зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Джерело: отримано з розсилки, Received: from 93.75.4.239
(SquirrelMail authenticated user [email protected])by webmail.uh.ua with HTTP; Wed, 4 Nov 2015 20:46:19 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа