Україна отримала шанс озброювати Індонезію

Лінійка літаків “Антонова”, українська бронетехніка та інші розробки ДК “Укроборонпром” привернули найбільшу увагу не лише відвідувачів, а й господарів міжнародній виставці Indo Defence-2016.  Українські фахівці провели переговори з багатьма силовими відомствами Індонезії, більшість яких відбулась безпосередньо на стенді Концерну.

Міністр державних підприємств Індонезії Ріні Соемарно оглянула українську експозицію та виразила свою зацікавленість літаками “Антонова”. Під час зустрічі з головою делегації “Укроборонпрому” сторони обговорили співпрацю по програмі Ан-70.

Заступник командуючого армії Індонезії  з логістики Гаданг Памбуді зосередився на українській бронетехніці. Йому продемонстрували можливості БМ “Оплот” та бронетранспортера БТР-4. В переговорах сторони згадували й протитанковий ракетний комплекс “Скіф”.

unnamed

Зазначимо, що “Укроборонпром” на виставці Indo Defence-2016 представив 37 експонатів від 16 підприємств-учасників Концерну. Окрім пошуку нових партнерів, задачею “Укроборонпрому” на цій виставці є налагодження обміну досвідом і технологіями, а також прискорення реалізації програми імпортозаміщення.

Indo Defence-2016 охоплює практично весь спектр озброєння і військової техніки, що застосовуються в сухопутних військах, військово-повітряних і військово-морських силах країн Південно-Східної Азії. Виставка користується підтримкою Міністерства оборони Індонезії та визнаний в галузі як місце для презентації, навчання, спілкування та ведення бізнесу, де зустрічаються більш 20 тисяч відвідувачів-фахівців і понад 670 компаній з 49 країн, що демонструють новітні технології та системи.

Джерело: поштова розсилка Ukroboronprom [email protected] з домену mail74.atl11.rsgsv.net 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа