Удар по «Епіцентру» в Харкові: поліція ідентифікувала 16 із 17 загиблих

Рятувальники та правоохоронці продовжують шукати загиблих у гіпермаркеті «Епіцентр» у Харкові, зруйнованому російськими авіабомбами 25 травня.

Про це йдеться в повідомленні поліції Харківщини.

«Станом на 06:00 ранку з 17 загиблих поліція ідентифікувала 16 тіл. Пошукові роботи тривають», — зазначають правоохоронці. 

Серед упізнаних — 38-річний працівник гіпермаркету Олександр. Його тіло ідентифікували вночі за аналізом ДНК, який відібрали у 8-річного сина.

«Дитина з мамою прийшли до штабу слідчого управління, який розгорнутий біля знищеного супермаркету, 25 травня. Хлопчик не дочекався, коли батько повернеться з роботу. Почули про трагедію і наступного дня прийшли до поліції. Аналізи ДНК відібрали у дитини, адже він прямий родич загиблого чоловіка», — додали в поліції.

Тих, хто втратив зв’язок з близькими після авіаудару 26 травня, просять звертатися до поліції за телефонами (️093) 494 31 62 або ️102.

Стан поранених після обстрілів 25 і 27 травня

За даними Харківської обладміністрації, після обстрілів Харкова 25 травня в лікарнях залишаються 20 поранених. Двоє — в тяжкому стані. Один — у вкрай тяжкому.

«13-річного хлопчика, який отримав осколкові поранення в центрі міста, виписали додому», — додають в ОВА.

Після обстрілів 27 травня шпиталізували вісьмох людей. Троє у стаціонарі, решта — лікуються вдома.


Російська армія кілька разів вдарила по Харкову 25 травня. Внаслідок обстрілу гіпермаркету «Епіцентр» загинули щонайменше 17 людей, серед них 12-річна дівчинка з матір’ю. Поранені понад 40, є зниклі безвісти. Пожежу на місці влучання гасили 16 годин. 

Того ж дня окупанти обстріляли центр Харкова, постраждали 20 людей. 

27 травня удару зазнав Холодногірський район. Загинула жінка, 11 людей поранені. Пошкоджені два підприємства.

Джерело: mediaport

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа