Уціліли під час удару: двоє харків’ян розповіли поліції, як вижили під час обстрілу «Епіцентру»

Подружжя харків’ян звернулося до слідчих, які продовжують встановлювати відвідувачів і працівників, котрі були у гіпермаркеті під час російського авіаудару 25 травня. Жінка дістала легкі поранення, а чоловік не постраждав.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Харківській області

«27 травня до слідчих прийшла подружня пара. Вони розповіли, що 25 травня близько 16:00 були в магазині у відділі «Сад, город». У момент вибуху подружжя нічого не почуло, весь товар залишився на своїх місцях, але звідусіль на них посипалося скло. Охоронець, який був з ними у відділі, відкрив двері на вулицю, і подружжя змогло швидко вийти з торговельного приміщення», — йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, 67-річний чоловік не постраждав, у його 66-річної дружини — порізи на щоці та ногах. До лікарні люди не зверталися. 

«Вважають, що в цій ситуації — це щастя, що залишилися живими. До штабу поліції прийшли спеціально, повідомити, щоб їх не шукали. 

За інформацією поліції станом на 18:00 28 травня, внаслідок удару загинули 17 людей, 49 — дістали поранення, 2 — вважаються зниклими безвісти. Пошукові роботи продовжуються.

Джерело: mediaport

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа