У Житомирі суд виправдав активіста, якого поліція намагалася притягти до відповідальності за листівки проти Зеленського

2

Сьогодні у Житомирі суд виправдав активіста, якого поліція намагалася притягти до відповідальності за листівки проти Зеленського.

3

Перед судовим засіданням під стінами Богунського районного суді міста Житомира, активісти Громадянського Руху “Відсіч” та небайдужі громадяни провели акцію в знак підтримки Павла, проти якого мав бути відбутися суд за поширення листівок супроти Зеленського під час президентської кампанії. Протокол на Павла було складено ще 18 квітня.

4

Активісти гучно барабанили на східцях, закликаючи суд почути голос правди, стояли з плакатами “Бєспрєдєл не пройде”, “Стоп поліцейській державі” та інше.

5

За сприяння у захисті адвоката Миколи Павліченка суддя Богунського районного суду м. Житомира Олег Комнацький закрив справу проти Павла за відсутності правопорушення, чим вкотре було підтверджено про безпідставність правоохоронних органів перешкоджати поширювати листівки проти Зеленського під час президентської виборчої кампанії.

6

Нагадаємо, що раніше, 20 травня, за аналогічною справою в цьому суді було виправдано Олександра Силка.

8

Поліції не вдасться залякати ні суспільство, ні активістів. Закон України на боці активістів, що було вкотре підтверджено.

Посилання на відео з суду: https://www.facebook.com/kateryna.chepura/videos/10157311920661064/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа