У Запоріжжі та Харкові активісти завадили “успішному рускому міру” провести зібрання

Вільні Люди отримали інформацію про те, що “Успішна країна” планує провести акції до 1 травня у Запоріжжі та Харкові. Зважаючи на те, що прибічники партії керуються проросійськими настроями, а очільник партії – екс-міністр доходів і зборів уряду Януковича Олександр Клименко, “Вільні Люди” закликали небайдужих проконтролювати громадський порядок та не дозволити заходам відбутись.

Так, у Запоріжжі вдалось виявити лідерів збіговиська і передати їх Національній поліції. “Враховуючи ситуацію, профілактика сепаратизму не завадить. Мирним шляхом ми затримали прибічників “русского міра” і запобігли провокаціям. Свою акцію вони так і не наважились провести”, – говорить Дмитро Харьков, координатор “Вільних Людей” у Запоріжжі.

У Харкові так само не допустили проведення мітингу, що мав відбутись біля пам’ятника Кобзарю, який ще з часів Харківського Євромайдану є символом незламності та стійкості міста.

18194924_1334898376564088_7639628523050935927_n

Коментар:

В Харкові пройшло зібрання пенсіонерів, які зітхали за втраченою молодістю. Молодість до них прийшла з жовто-блакитними прапорами і гаслами Слава Україні, очолила колону, відвела бабців і дідусів до їхнього пам’ятного знаку й організувала покладання квітів під державними прапорами. Старенькі клали квіти й приговорювали: а я Україну люблю, я розумію, що це наша країна.
Потім ще хотіли взяти участь у кліменківській тусні, але ті чомусь перелякалися та все відмінили.
Ну то нічого, іншим разом ця зустріч відбудеться.

Дякую вам, друзі, що боронили наше чудове місто. Я повернуся й приєднаюся.

Дмитро Харченко

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа