У Запоріжжі пролунав «Вибух»

21.04.12р. В просвітянській «Українській світлиці» в родинній затишній атмосфері відбулася творча зустріч-презентація з Олегом Ткаченком, автором нової поетичної збірки «Вибух» (Щоденник феєричних роздумів). Олег Ткаченко розповів присутнім про себе, про своє громадянське та творче становлення, про те, що душа болить за долю країни, з гіркотою згадував нинішній стан українців, про когорту тих, які продовжують шукати Україну на своїй Богом наданій землі. «Ось, і «вибухнув» десятками тисяч тривожних, наелектризованих літер, слів, думок, переживань та роздумів, виплеснув на папір свою душу, своє Я. Цю збірку не можна назвати поезією у повній мірі, вона більше є щоденником, згустком моїх щоденних тривог та надій, якими, вважаю за будь-яких обставин просто зобов’язаний поділитися з однодумцями, аборигенами, тубільцями», – сказав присутнім Олег Ткаченко .
Пан Олег читав багато чисельним присутнім свої тривоги, декламував свою політично-публіцистичну лірику, поезію.
Просвітяни, друзі, вітали пана Олега з виходом його нової книжки та й з Днем народження, адже у пана Олега в цей день було подвійне свято.
Завершилася презентація підняттям келихів шампанського, поздоровленнями та вітаннями. Був торт, кава, жвава дружня бесіда, адже вихід у світ нової книжки для Запорізької «Просвіти» завжди приємна подія.
«Знаю, що кожен у книжці знайде щось цікаве для себе. Успіхів всім та всіляких гараздів, статків, радості та добра, а Україні та її героям Слава», – додав на останок Олег Ткаченко голова Запорізької обласної «Просвіти».

Прес-центр Запорізької «Просвіти»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа