У Вінниці відбудеться фестиваль Стуса

Дорогі друзі!

29-30 серпня у Вінниці команда ентузіастів за підтримки численних партнеріворганізовує Стус-фест «Палімпсести». У програмі: поезія Стуса та сучасних поетів, гарна музика, перформанси, стріт-арт, театр, кіно, цікаві зустрічі, дискусії та презентації.

 
Успіх «Палімпсестів» залежить від підтримки кожного з Вас.

1.      ФІНАНСОВІ ПОЖЕРТВИ. Всі без винятку митці, громадські діячі, науковці беруть участь у фесті безкоштовно. Звісно, безкоштовно працюють усі організатори і партнери, надається більшість приміщень та обладнання. Але все одно потрібні кошти на транспорт, фарби, поліграфію тощо. Це щонайменше 28 тисяч гривень, збирання яких триває.

Просимо зробити пожертву на картку «Приватбанку» 5168 7556 1282 7838або зв’язатися з оргкомітетом і передати в інших зручний спосіб.

2.      ОСОБИСТА УЧАСТЬ.Усі, хто може, приїздіть до Вінниці 28-30 серпня (п’ятниця-неділя) або на частину цього часу, щоб у якості волонтерів допомагати на фестивалі, запрошуйте з собою друзів і знайомих. Робота не обтяжлива, але потребує участі багатьох людей. Кожен волонтер зможе побувати на більшості заходів фестивалю. У Вінниці Вас безкоштовно поселять, питання про частку відшкодування проїзду і харчування вирішуватиметься залежно від можливостей.

Також прохання зголоситися тих, хто планує їхати до Вінниці на авто і має вільні місця для інших людей.

3.      ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ.

Ролики:

Любов Якимчук https://www.youtube.com/watch?v=XIOw2-0hfqE

Леся Матвійчук https://www.youtube.com/watch?v=45obxSyJkZU

Наталя Климюк https://www.youtube.com/watch?v=U4-6DShbe0Y

Тарас Компаніченко https://www.youtube.com/watch?v=49poJOZWeGY

4.      ВАШІ ФАХОВІ ВМІННЯ. Потрібна допомога в роботі з засобами інформації до і під час фестивалю, якісній фото- й відео зйомці, розміщенні текстових, фото- та відеоматеріалів  Хто вміє це робити і хоче допомогти – відгукніться.

Оргкомітет «Палімпсестів»

контакт: 093-0873023 (Наталя Климюк) 

[email protected]

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа