У Верховній Раді зареєстрована постанова про припинення повноважень Коцюбинської селищної ради

У Верховній Раді зареєстровано проект постанови N4383 про дострокове припинення повноважень Коцюбинської селищної ради «у зв’язку з діями, що порушують Конституцію України і Закони України, підривають засади місцевого самоврядування, суперечать інтересам територіальної громади смт Коцюбинське». Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомила народний депутат Ольга Червакова.

За її словами, ініціаторами даного документу виступили близько трьох десятків народних депутатів.

У пояснювальній записці до проекту постанови зазначено перелік незаконних дій місцевих та ірпінських депутатів партії «Нові обличчя» під час так званого голосування за відсторонення селищного голови Ольги Матюшиної, також йдеться про підробку печатки самопроголошеною головою Коцюбинського Юлією Главацькою, погроми та крадіжки документів в захопленій селищній раді 8 – 9 квітня 2016 року.

«Розпуск Коцюбинської селищної ради стане початком кінця епохи панування перефарбованих регіоналів у Приірпінні. Нова рада має складатися з людей, які працюватимуть в інтересах громади, а не в інтересах корупції. Туди мають потрапити справжні нові обличчя, а не ті, що в лапках», – наголосила Ольга Червакова.

Джерело: Отримано з поштової розсилки Верховної Ради України

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа