У Верховній Раді щось хочуть зробити з Ньюзван. Тільки не кажуть, що саме

Голова фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов заявив Погоджувальній Раді лідерів парламентських фракцій та голів комітетів про необхідність рішучого захисту інформаційного простору України від інформаційних атак країни-агресора Російської Федерації.

«Минулого тижня була оприлюднена заява фракції Партії «Блок Петра Порошенка» щодо телеканалу “NewsOne”, в якій ми ще раз звернули увагу на те, що динаміка антиукраїнських настроїв на цьому телеканалі останнім часом набуває все більших розмірів і все частіше цей телеканал ретранслює темники Кремля, часто використовуючи для цього представників “п’ятої колони”, – заявив Артур Герасимов. – Ми вважаємо, що український інформаційний простір має бути рішуче захищений від телеканалів втікачів, які передали ці телеканали в управління Путіну».

Нагадаємо, у своїй заяві фракція Партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді України висловила обурення антидержавною спрямованістю телеканалу “NewsOne”, яка стає дедалі антиукраїнською, вдається до маніпулятивних засобів та спотворює реальні факти суспільно-політичного життя України… Остаточним фактом того, що телеканал “NewsOne” перетворився на частину пропагандистської машини Кремля, стало те, що днями управління телеканалу було передане в руки соратника Віктора Януковича Андрія Портнова.

Нагадаємо також, що громадськість неодноразово протестувала проти російської пропаганди на телеканалі Інтер, але жодних кроків з боку Нацради телебачення і радіомовлення для припинення інформаційних диверсій Росії не було.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа