У Верховній Раді дійшли висновку про необхідність припинення дружби з окупантом

Україна повинна скасувати міжурядову угоду про інформаційно-культурну співпрацю з Росією.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат Андрій Немировський.

«Вирішив не залишати без уваги кричущий факт, що недавно з обуренням обговорювали у соцмережах. Стосується виїзду групи київських школярів до Петербурга. На екскурсію, у розпал війни з Московщиною. Як народний депутат України звернувся до голови СБУ. Відповідь отримав швидко, при чому досить ґрунтовну. Спецслужба, виявляється, ці речі давно контролює та швидко встановлює усі деталі до дрібниць. Це з приємного. Є і малоприємне. Виявилося, що російська структура, яка стоїть за цим випадком і безліччю інших подібних, так зване “Россотрудничество”, діє в Україні абсолютно легально», – наголосив політик.

«Досі не скасована міжурядова угода про нашу інформаційно-культурну співпрацю з Росією! Ніби не було ні Криму, ні Іловайська. Характерно, що СБУ з такою пропозицією зверталася і до Кабміну, і в РНБО. Без результату», – зауважив Андрій Немировський.

«Що ж, і цю справу доводитиму до кінця. Звернувся з листом до прем’єр-міністра. Впевнений, що і тут доб’юся переможного кінця. Співробітництво з ворогом під час війни – це або дурість, або саботаж, або несусвітне роздовбайство. Є ще варіант: звичайне зрадництво. Але з цим розберуться ті, кому положено. Громада ж із свого боку має твердо домогтися негайного припинення дружби з окупантами», – підсумував народний депутат.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Fri, 15 Sep 2017 13:24:48 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа