У Великобританії відбудеться вшанування жертв Голодомору на високому представницькому рівні

holodomor13Українська громада Великої Британії запрошує усіх охочих 9 жовтня вшанувати пам’ять жертв Голодомру в Україні 1932-1933 років, повідомляє СВІТUA з посиланням на сторінку заходу в Facebook.

Захід організовують Посольство України у Великій Британії та Міжпартійна група зі зв’язків з Україною у британському Парламенті, а також представники українських організацій Британії.

В межах урочистостей відбудеться панельна дискусія на тему історичної значимості Голодомору та важливості вшанування пам’яті його жертв, у якій візьмуть участь Енн Епплбаум, Полін Летем та Володимир В’ятрович.

Енн Епплбаум представить свою нову книгу “Червоний Голод: Війна Cталіна з Україною”. Полін Летем – депутат британського парламенту від Дербіширу, яка ініціювала парламентські слухання на тему Голодомору у 2013 році. Володимир В’ятрович – відомий історик та директор Українського інституту національної пам’яті.

Захід відбудеться 9 жовтня 2017 року о 19:00 в приміщенні Macmillan Suite будинку Portcullis House за адресою: Bridge Street, Westminster SW1A 2LW, London.

Охочі відвідати захід мають зареєструватися за електронною адресою: [email protected].

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа