У Вашинґтоні відкрили виставку народного художника України Володимира Козюка

DSC_3158-big

Відкриття фотекспозиції вінницького митця відбулося за участі офіційної делегаціії Вінницької області на чолі з Головою ОДА Валерієм Коровієм та у складі представників Вінницької обласної державної адміністрації і керівників провідних підприємств та організацій Вінниччини, які цими днями перебувають у Вашингтоні з метою розвитку економічних зав’язків регіону з американськими партнерами та запозичення досвіду в сфері залучення інвестицій.

Як зазначив Посол Валерій Чалий, це важливо, щоб перше враження про Україну в людей, які приходять до нашої дипустанови, було позитивним. Створенню саме такого враження сприятимуть представлені на виставці фотороботи, які відображають багатство українських культурних традицій, любов до рідної землі та суспільну толерантність, незважаючи на ті серйозні виклики, яким протистоїть наша держава у контексті триваючої російської агресії. На відкритті були присутні представники місцевої громади та дипломати Посольства.

У рамках зустрічі з керівником та членами вінницької делегації Посол України в США Валерій Чалий ознайомив їх із основними напрямами діяльності дипустанови, у т.ч. з проектами у сфері публічної дипломатії. Було обговорено можливі шляхи сприяння з боку Посольства розширенню контактів і експортних можливостей підприємств Вінниччини та домовлено про подальшу взаємодію.

Джерело: usa.mfa.gov.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа