У Варшаві відбувся український різдвяний ярмарок (відео)

20181216_132752-1024x768

В Українському домі у Варшаві відбувся різдвяний ярмарок. Відвідувачам пропонували вироби зі шкіри, текстилю, речі для інтер’єру, новорічні іграшки та українські страви.

Серед відвідувачів були, як українці, які купували солодощі, так і іноземці, які раніше не бували на подібних ярмарках.

На прохолодну погоду зі снігом були представлені теплі речі з натуральної вовни, які купували відвідувачі, а серед їжі найбільше уваги було прикуто до солодощів.

Також вперше на ярмарку з’явилися дизайнерські речі: вироби зі штучних квітів, та предмети інтер’єру. З такої кількості учасників задоволена одна з організаторів різдвяного ярмарку — Вікторія Батрин:

«Цього року до нас приїхали дівчата, які представляють вироби з квітів, є вироби шкіряні, також до нас завітала пані Люба, з Косова. І також долучилися майстри, які минулого року не потрапили. Ми трохи мусили їх втиснути в ці наші скромні стіни Українського дому. Але, мені здається, що вдалося. Принаймні по відгуках чую, що люди приходять з різних країн: англійською розмовляють, російською, українською, польською. Кажуть, що це була чудова ідея сюди прийти».

Під час ярмарку були представлені твори українського художника Юрія Савтера, які можна було придбати. Крім того, на ярмарку діяла збірка допомоги для дітей «Свята без тата», чиї батьки воюють на сході України.

Хто хотів, міг безкоштовно відправити посилку додому та взяти участь у лотереї від Українського дому.

Переможець діставав приз від організаторів, а вилучені кошти за квитки йшли на допомогу Українському дому.

Усього на ярмарку було 39 учасників, що на 10 людей більше ніж у минулому році.

Джерело: prostir.pl

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа