У тітушків Харкова почались проблеми. “Злодії в законі” заборонили вербування

Вербувальники «тітушків» з харківського бійцівського клубу «Оплот» так і не змогли відправити до Києва «заявлені» 400 бойовиків у понеділок, 20 грудня.

Про це стало відомо argumentua з власних джерел.

Як повідомляє джерело, несподівано для себе організатори команди погромників – гастролерів зіткнулися з жорсткою протидією з боку ряду авторитетних у регіоні, скажімо так, осіб. Які в категоричній формі поклали край вербуванню «тітушок» у Харкові: «бити людей за гроші на боці “мусорів “не за поняттями”, – передає їхні слова джерело.

Більш того, як стало відомо argumentua, частина футбольних «ультрас» Харкова у своєму колі ухвалили рішення «мочити місцевих« тітушків», які, на думку їхніх ватажків, «ганьблять Харків», б’ючи «простих людей за гроші».

Також більшість угруповань місцевих « ультрас» прийняли рішення підтримати «ультрас» Києва, з якими досі традиційно перебували в неприязних стосунках. Причина таких намірів, за словами джерела argumentua в тому, що фани розлючені новим законом № 722 -VII в тій його частині, яка наказує купівлю квитків на футбольні матчі по паспорту. «Татаро- донецьке ярмо всіх дістало!» – Резюмував співрозмовник argumentua.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про те, що дніпропетровські «ультрас» готові підтримати своїх київських колег.

Джерело:  argumentua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа