У Тернополі Потапа і Настю закидали яйцями за російські пісні

У суботу, 6 квітня, на концерті в Тернополі близько двадцяти українських націоналістів із організації «Тризуб» закидали яйцями популярних співаків Потапа і Настю Каменських за виконання пісень російською мовою. СЗГ УМВС України в Тернопільській області повідомляє про затримання шістьох осіб.

«Через півгодини після початку концерту декілька глядачів вчинили хуліганські дії, закидавши сцену яйцями. У перебіг подій втрутилися працівники приватної охорони, які й звернулися за допомогою до міліції», – йдеться у повідомленні МВС.

За фактом перешкоджання проведенню концерту міліція проводять перевірку. Подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрите кримінальне провадження за ст. 296 КК України.

Тернопільська організація “Тризуба” вважає дії міліції прислужництвом проросійському режиму Януковича:

У ТЕРНОПОЛІ «ЛАНЦЮГОВІ ПСИ» РЕЖИМУ ЯНУКОВИЧА ЗНОВУ ЗАТРИМАЛИ ТРИЗУБІВЦІВ

Нагадаємо, що 6 квітня 0 19:00 в Тернопільському палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса, група українських націоналістів провела національно-захисну акцію проти антикультурного, антиморального русифікаторського заходу – «концерту» попсових дуетів «Потап і Настя», «Врємя і стєкло» та Аркадія Лайкіна. Цих помічників Януковича і Табачника в справі русифікації України Тернопіль зустрів яйцями.Під час акції, захисники русифікації та влади Януковича у міліцейській формі, затримали шістьох юнаків з «Тризуба». Після довгої безсонної ночі тризубівців все-таки відпустили.

Але не пройшло і доби, як 8 квітня хлопців почали затримувати знову. Першим о 16:00 було затримано Висоцького Петра, десь у цей же час з дому в Тернополі було забрано Когута Богдана і ще двох тризубівців: Коцюка Миколу з Лановецького району та Нетребу Руслана зі Зборівському.

Цікавим є той факт, що юнака, якого затримали в Лановецькому районі області, за 40 км. від м. Тернополя, везли в Центральний відділок аж три години. Також виникає питання: «Чому хлопців, які проходили по справі свідками необхідно було затримувати?»

Згідно оперативної інформації, яку отримала наша Організація зі своїх джерел, вказівку на політичні переслідування тризубівців на Тернопільщині дали високопоставлені чини МВС у Києві. Акція по припиненню русифікаторського шабашу в Тернополі не на жарт розізлила міліцейське керівництво і їх босів в адміністрації президента, які дуже полюбляють слухати московський шансон і попсу та ненавидять все, що пов’язане з Україною.

Також із міліцейських застінків постійно надходить інформація про психологічний і фізичний тиск на затриманих тризубівців з боку особливо завзятих міліціонерів – виконавців злочинних наказів. Застерігаємо особовий склад Тернопільського управління внутрішніх справ від нерозумних дій направлених проти українських націоналістів.

Міліціянти-тернополяни! Бандитський режим внутрішньої окупації скоро впаде від народного гніву. Майданів з танцюльками більше не буде… За свої злочини перед українським народом прийдеться відповідати всім – від Януковича, Азарова, Рибака до кожної пішки з райдержадміністрацій та рядових міліціонерів. Зараз перед вами ще є вибір: стати катами, які лижуть дупу Януковичу та його банді, і, відповідно, отримати від повсталого народу по заслугах, або зробити все від вас залежне, щоб злочинні антиукраїнські накази і розпорядження вашого керівництва не виконувалися. І це вам зарахується… Обирати вам!

Закликаємо Українську громаду в будь-який момент стати на захист затриманих хлопців у разі, якщо їх у відведений термін не відпустять з міліцейського відділку (згідно нового КПК свідків не мають права допитувати після 23:00). Про деталі акції буде повідомлено згодом.

 

СВОБОДУ ПОЛІТВ’ЯЗНЯМ!

Слава Україні!

Прес-служба ТОО ВО «Тризуб» ім. С.Бандери

http://www.banderivets.org.ua/u-ternopoli-lantsyugovi-psy-rezhymu-yanukovycha-znovu-zatrymaly-tryzubivtsiv.html

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа