У Святошинському суді продовжився суд над беркутівським снайпером Аброськіним

У Святошинському районному суді м. Києва (вул. Жилянська, 142), сьогодні, 9 листопада 2015 року, продовжується допит батька загиблого наймолодшого Героя Небесної Сотні Назара Войтовича, якому не виповнилось і 18 років. Пан Юрій Войтович демонструє на відео обставини загибелі свого сина.

Наступне судове засідання по загибелі тридцяти дев’яти осіб відбудеться 10 листопада 2015 року, о 11.30, у Святошинському суді м. Києва.

На лаві підсудних екс-беркутівці – обвинувачені С. Зінченко та П. Аброськін.

Сьогодні в інтернеті появилось нове відео від Talionis Group і Пошукової групи, на якому відстежено рух П. Аброськіна 20 лютого 2014 року по вул. Інститутській.

Пошукова група:
“По синхронізованих між собою відео, відстежено шлях Павла Аброськіна 20 лютого 2014 р., від 09:08 (від відбиття «першого прориву» майданівців), до 09:24 (переходу роти спецпризначення «Беркуту» від Жовтневого палацу, вверх по Інститутській, до «сніжної барикади» – барикади з мішків, поруч біля входу в ст. м. «Хрещатик»).
Пораховані постріли, виконані ним. Проте вдалось порахувати лише ті, що потрапили в об’єктиви камер, і коли їх можна було точно ідентифікувати – 10 пострілів. На відео він відстежений у вигляді виділення жовтим квадратом. Коли він зникає з камер, шлях відстежується просто на карті, – до точки, де він з’явиться на наступній камері. Присутня сервісна інформація – точний час (верхній правий кут), підрахунок пострілів (нижній лівий кут), джерело відео чи фото (зверху, по центру). У випадку суміщених відео – зазначається тільки головне, ведуче джерело”.

Саме відео під назвою Аброськін- Abroskin можна переглянути тут:

https://www.youtube.com/watch?v=PCckJ3J4uXw&feature=youtu.be

Тарас Гаталяк
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа