У Свердловську на Лугащині помічений «гуманітарний» танк білого кольору

12 серпня о 22:00 в Свердловську були помічені дві установки РСЗВ «Град». Військова техніка рухалася у напрямку Краснодон-Ровеньки. Зі слів місцевих жителів, між Свердловськом і Червонопартизанськом на великій швидкості курсує танк, пофарбований у білий колір.

Власники авто притискаються до узбіччя, щоб уникнути загибелі. У самому Червонопартизанську, в інтернаті для дітей з обмеженими можливостями помічено скупчення близько 500 терористів ЛНР. У бойовиків переважно стрілецька зброя і міномети.

Нагадаємо, в Україну рухається колона російських вантажівок білого кольору. За заявами Кремля, везуть гуманітарну допомогу. Раніше «гуманітарка» з Росії прямувала терористам Донбасу. Поставлялися медикаменти, обмундирування, продовольство та зброю.

Як повідомлялося раніше, протягом тижня через Свердловськ транзитом йдуть колони з військовою технікою з людьми. Місцеві жителі відзначають, що техніка йде «як по годинах». У зворотному напрямку йде мало машин. Можливо з пораненими. Основна частина сил залишається в Ровеньках.

Джерело: Інформатор

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа