У справі киян-євромайданівців, переслідуваних на догоду Кремлю, відкрито кримінальне провадження через незаконний обвинувальний акт

Під час Революції гідності у Мукачевому був позбавлений життя росіянин Олексія Планкін.

Планкин-фото-сигарета(за деякими даними – агент ФСБ) http://gazeta.ua/articles/life/_u-spravi-vbitogo-v-mukachevi-rosijskogo-nelegala-zyavivsya-slid-fsb/650338?mobile=true, на роль убивць якого були призначені двоє киян — активісти Євромайдану Вячеслав Шовкалюк і Олег Білик. Згодом, Закарпатський апеляційний суд звільнив киян-євромайданівців.

У цій справі є дуже дивна скарга матері Планкіна — звичайної московської прибиральниці – з вимогою захистити її та інших росіян від євромайданівців. Скарга з Москви надійшла на адресу першого заступника Генерального прокурора Ю. Севрука у травні поточного року і, як не дивно, сприяла складанню прокурором у незаконний спосіб обвинувального акта і зверненню з ним до Святошинського районного суду м. Києва.

Днями за фактом використання завідомо неправдивого офіційного документа до ЄРДР були внесені відомості про вчинене кримінальне правопорушення за №12016100080010811 та розпочато досудове розслідування щодо дій, які вчинені співробітниками прокуратури.

Конкретні фактичні дані, котрі наочно демонструють, як спецслужби РФ використовують правоохоронну систему України для розправи над українськими патріотами, викладені в документальному розслідуванні «Прокуратура України досі на службі Кремля?»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа