У селищі Металіст відновився бій. Стріляють з території піонертабору

Як повідомляють  місцеві жителі, у селищі Металіст близько 17:00 почався бій. Терористи почали обстрілювати позиції української армії з мінометів і стрілецької зброї. Бойовики вели вогонь з території піонерського табору. Військовослужбовці відкрили у відповідь вогонь. Інформації про постраждалих з обох сторін немає.

При цьому, самопроголошений «губернатор Луганської Народної Республіки» вкотре звинуватив у порушенні перемир’я українську армію.

Інформацію про бій підтверджує і керівник групи «Інформаційний спротив». «За оперативними даними групи, в 17.20 у районі м.Щастя (Луганська обл.) Терористи вчинили напад на опорний пункт сил АТО. Пострілом ПТУР бойовикам вдалося потрапити в танк силовиків. Однак спрацював динамічний захист танка. Постраждалих серед військовослужбовців немає », – пише Тимчук.

Нагадаємо, що в ніч з 28 на 29 червня терористи почали обстріл блокпоста української армії, розташованого під селищем Металіст з боку міста Щастя. Українська армія відкрила вогонь у відповідь. Військовослужбовці повідомляють про 7 загиблих і 17 поранених серед сепаратистів.

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа