У СБУ та ГПУ вимагатимуть притягти до відповідальності керівництво “Нафтогазу”

 

У середу, 16 серпня, біля приміщення Служби Безпеки України та Генеральної Прокуратури України відбудуться пікети представників “Укртрансгазу” та “Корпусу захисників Революції Гідності”. Основна вимога пікетувальників: притягнути до відповідальності керівників “Нафтогазу” Коболєва А. та Вітренка Ю. за фактичний розвал газотранспортної системи України, що становить загрозу національній безпеці України.

У заході також візьме участь екс-віце-президент – головний інженер ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Бурак та представники профспілки підприємства.

Початок заходу о 10:00 біля стін СБУ (м. Київ, вулиця Володимирська, 33). О 12:00 пікет відбудеться біля приміщення ГПУ (м. Київ, вулиця Різницька, 13/15).

Нагадаємо, що 1 серпня після доповіді на РНБО про проблеми ГТС України керівництво “Нафтогазу” незаконно звільнило Ігора Бурака. 3 серпня з цього приводу була проведена прес-конференція за участю Ігора Бурака, голови “Корпусу” Андрія Бойчука,  та голови профспілки “Укртрансгазу” Віктора Гончарова.

10 серпня “Корпус захисників Революції Гідності” направив звернення до голови СБУ Грицака В., голови ГПУ Луценка Ю. та Віце-прем’єр-міністра України Кістіона В. з фактами нищення української ГТС і вимогою перевірки діяльності НАК “Нафтогаз України” на предмет зловживань.

ОПАД

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа