У Рівному відбудеться Форум українських справ

forum-ukr28–29 квітня в Рівному відбудеться Рівненський регіональний форум українських патріотичних справ «Ми – Українці!», організований Міжнародною благодійною установою «Центр національного відродження».

До участі у форумі запрошено представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Рівненської, Житомирської, Волинської областей, Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України, освітян, науковців, викладачів і студентів вищих навчальних закладів регіону, громадських активістів. Планується обговорити питання сучасних форм і методів національно-патріотичного виховання, політики відновлення і збереження національної пам’яті як чинника формування національної ідентичності та патріотизму, взаємодії органів влади із освітянською спільнотою, громадянським суспільством, інше.

Заступник Голови Інституту Національної Пам’яті Володимир Тиліщак виступить із темою «Українська революція 1917–1921 років та інші етапи відновлення української державності у ХХ столітті». Представники сектору методичної роботи Ганна Байкєніч та Олена Охрімчук на дискусійній локації обговорять питання історичної пам’яті як чинника формування національної ідентичності та патріотизму.

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа