У Рівному теж зрозуміли, що це війна

Друзі, це війна. сотні рівнян взяли приміщення Беркуту, це один з бійців. Правоохоронці стріляли, кидали гранати…а потім просто зняли спецзасоби і пішли додому. Олександру Ковтунцю вистрелили прицільно в голову, на світло камери, куля пролетіла повз вухо. Віктору Кривуну пощастило менше – картечина потрапила під око.

Друзі, це війна. сотні рівнян взяли приміщення Беркуту, це один з бійців. Правоохоронці стріляли, кидали гранати...а потім просто зняли спецзасоби і пішли додому. Олександру Ковтунцю вистрелили прицільно в голову, на світло камери, куля пролетіла повз вухо. Віктору Кривуну пощастило менше - картечина потрапила під око.

У Рівному Беркут почав стріляти в людей. Все. Вони перейшли межу. Всі старання і виправдання “не допустити такого у Рівному” вже не мають значення…. Щоб ви розуміли – наказ застосовувати гранати і спецзасоби має дати начальник обласного управління міліції. Голова облдержадміністрації та начальник СБУ повинен бути також повідомлений. Ці всі люди відповідальні за застосування “спезасобів” ….
Ось що повідомляють у ФБ друзі: “штурмують беркут по вул.Відінській. Іде бій , беркут використовує світло-шумові гранати і гумові кулі.Як беркуту , так і людей стає дедалі більше!”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа