У РФ пожежа на аеродромі “Миллерово” – цифри про кількість БПЛА у “міноборони” та пропагандистів різні

Україна вже систематично здійснює дронами атаки по території РФ – куди летіли БПЛА сьогодні вночі:

Далекобійні безпілотники в ніч на 29 вересня могли атакувати російський аеродром “Миллерово”, що перебуває орієнтовно у 200 км від поточної лінії фронту – зокрема станом на момент написання матеріалу вдень на частині аеродрому та поблизу нього системою моніторингу NASA Firms зафіксовано пожежу, яка могла виникнути в результаті удару:

Крім того, осередок пожежі можна помітити й на деякій відстані від аеродрому можна припустити, що якісь безпілотники були збиті російськими засобами протиповітряної оборони або ж не долетіли до цілі:

Про результативність такої атаки говорити поки що зарано, але не варто виключати, на жаль, і той факт, що з огляду на тривалий час підльоту БПЛА до цілі, РФ мала можливість підняти в повітря літаки, які могли перебувати на цьому аеродромі. Це, власне, вкотре привід нагадати про потребу дозволу бити вглиб території РФ балістичними ракетами ATACMS.

Щодо ймовірної сьогоднішньої атаки на “Миллерово”, то російське джерело ASTRA каже про атаку понад 20 дронів, всі з яких нібито були збиті. Так зване “міноборони” РФ дає менші цифри – 18 дронів у межах Ростовської області, з них 13 одиниць – безпосередньо в Міллеровському районі.

Крім того, як вже повідомили низка ЗМІ, вночі силами ГУР, ССО, СБУ, СЗР та ЗСУ було атаковано арсенал ракет і боєприпасів у Волгоградській області, йдеться про Котлубань, де розташована в/ч 57229-51, площа арсеналу комплексного зберігання боєприпасів становить орієнтовно 2,5 кв. км.

Заявлено про атаку понад 120 дронами, сервіс NASAFirms фіксує три осередки пожежі, але водночас варто не виключати той факт, що інформація може подаватися із затримкою, а в деяких випадках, попри наявність візуального контролю, сервіс не фіксує пожежі:

Джерело: Defense Express

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа