У рамках проекту «Мій тато захищає Україну!» герої з АТО поїхали на відпочинок до Польщі

 

Військовослужбовці з Львівщини, які нещодавно побували в зоні проведення Антитерористичної операції, отримали прекрасну нагоду поїхати на реабілітацію до Республіки Польща.

Зокрема, соціальний проект «Мій тато захищає Україну!», який ініціював голова Львівської обласної ради Петро Колодій, підтримали в Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові, завдяки чому наші захисники отримали можливість побувати за кордоном та провести там свій відпочинок.

До цієї соціальної акції, яка стала особливо затребуваною для багатьох сімей учасників АТО, щоразу долучаються все нові партнери, які пропонують свою допомогу в реалізації різноманітних заходів, передбачених проектом «Мій тато захищає Україну!». Серед таких партнерів є Генеральне консульство Республіки Польща у Львові в особі Генерального консула Ярослава Дрозда. Партнерами соціального проекту стали Благодійний фонд «Жертвам війни в Україні» (місто Тарнобжег, Республіка Польща) в особі Президента Олександра Гавріша та Громадська організація «Асоціація сприяння євроатлантичній інтеграції України «Наш вибір» в особі голови Андрія Стецьківа, які запросили хлопців з АТО на відпочинок до Польщі.

Зважаючи на активну громадянську позицію багатьох небайдужих людей, яких з гордістю можемо назвати партнерами проекту «Мій тато захищає Україну!», очільник Львівської обласної ради Петро Колодій висловлює вдячність усім, хто розуміє потреби сімей учасників АТО і всіляко допомагає їм.

«Щиро вдячний тим партнерам, які вже стали частиною нашого проекту «Мій тато захищає Україну!». Адже завдання кожної людини – допомагати іншим! Ваша небайдужість демонструє, що Ви не стоїте осторонь чужих проблем, а лише щиро та безкорисливо допомагаєте тим, хто нині захищає незалежність рідної землі! Особливо завдячуємо полякам, які вже не вперше продемонстрували нам, що є надійними сусідами Української держави», – наголосив Петро Колодій.

Слова вдячності за підтримку висловили самі захисники. Зокрема, військовослужбовці, які поїхали на відпочинок до Польщі, наголошують, що відчувають підтримку і допомогу, що дає їм сил та натхнення в боротьбі за Україну!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа