У Польщі зустрілися литовські та українські молоді націоналісти

Заступник голови МНК Дмитро Жмайло та МНКівець Андрій Бень зустрілися у польському місті Хелмі з головою «Литовського націоналістичного молодіжного союзу» Міндаугасом Сідаравічюсом. Зустріч відбулася задля передачі автомобіля, купленого у Литві для українських військових в зоні АТО.

Окрім цього, відбулася коротка, проте продуктивна нарада.

«Ми готуємо спільний проект, що передбачає обмін досвідом націоналістичних організацій України та Литви. Наші друзі вже довели реальними справами, що дійсно розуміють важливість підтримки України у війні з Росією – на них можна розраховувати. Тому ми хочемо, аби співпраця була ще тіснішою», – говорить Дмитро Жмайло.

На початку січня молодіжні націоналістичні організації, з якими співпрацює МНК, провели акцію на знак солідарності з Україну одразу в трьох країнах, а зараз – купили автомобіль для військових, яку «Вільні Люди» передадуть розвідці. У планах – спільний молодіжний проект.

«Майже рік тому ми почали нашу співпрацю як члени «Альянсу Балто-Чорноморських Націй». Тепер чітко бачимо, що розвиток молодіжного руху організації – це пріоритет», – додає Андрій Бень.

Джерело: http://mnk.org.ua/mnk-news/novina/article/u-polshchi-zustrilisja-litovski-ta-ukrajinski-nacionali/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа